Gym- en Turnvereniging Dos'19

Gym- en Turnvereniging Dosí19 geeft gymlessen aan jongens en meiden vanaf 4 jaar.
We hebben daarvoor 2 accommodaties tot onze beschikking: In Denekamp worden de gymlessen gegeven in gymzaal de Kerkeres aan de Meester Mulderstraat 47 (naast de Zevenster) en i
n Noord-Deurningen worden de gymlessen gegeven in De Mare aan de Nieuwewemestraat 3.
Er zijn verschillende groepen op alle doordeweekse dagen en zaterdag. Bekijk daarvoor het tabblad 'Groepen'.
Ook vinden er regelmatig wedstrijden plaats, hiervoor zijn de groepen in verschillende rayons ingedeeld. Na twee voorrondes vinden er finales plaats voor de groepen die zich daarvoor geplaatst hebben. Voor verdere informatie over wedstrijden (dit jaar en afgelopen jaren) kun je Hier terecht.