Welkom!

Gym- en turnvereniging Dos '19 is een vereniging voor jong en oud! Ook werken wij mee aan het beweegdiploma, hier kunnen kinderen van 3 jaar beginnen met hun turncarrière. Er worden gymlessen verzorgd voor jongens en meisjes. Verder worden er ook turnlessen voor meisjes gegeven en is er FunFit en FunFit+ voor de volwassenen.

Wil je graag een keertje meekijken met een les? Geen probleem! Hier vind je de tijden van de verschillende lessen.
De uitslagen van de wedstrijden worden onder het kopje Wedstrijden  'Uitslagen wedstrijden '14-'15' vermeld. Foto's van diverse activiteiten (o.a. wedstrijden) kunt u vinden onder het kopje Fotoalbum.

De gymnastiek- en turncompetitie gaat weer beginnen en de rayon indeling en een aantal data voor de wedstrijden zijn bekend.

Rayon indeling:

Het eerste rayon bestaat uit de volgende teams (gymnastiekcompetitie):
  • 6 - 7 jaar, leidster Joyce
  • 6 - 7 jaar, leider Tom
  • 8 - 9 jaar, leidster Joyce
  • 10-12 jaar, leidster Joyce/Dionne/Annemiek
  • 10-12 jaar, leidster Dionne/Annemiek

Het tweede rayon bestaat uit de volgende teams (gymnastiekcompetitie):

• hierin hebben wij geen teams

Het derde rayon bestaat uit de volgende teams (gymnastiekcompetitie):
  • 8 - 9 jaar jongens, leidster Annemiek
  • 10-12 jaar jongens, leidster Annemiek

Het vierde rayon bestaat uit het volgende team (turncompetitie):

• 13 jaar e.o. team A, leidster Annemiek
  • 13 jaar e.o. team B, leidster Annemiek

Wedstrijddata
  • Zaterdag 16 december is de eerste voorronde voor rayon 1 en 4. Deze wedstrijden vinden plaats in Tubbergen.
  • Zaterdag 20  januari  is de eerste voorronde voor rayon 3. Deze wedstrijden vinden plaats in Haaksbergen.
  • Zaterdag 17 februari is waarschijnlijk de tweede voorronde voor rayon 1, 3 en 4. Deze wedstrijden vinden plaats in Denekamp.

In verband met Sinterklaas gaan de gymlessen op dinsdag 5 december niet door!

Grote Clubactie

De Grote Clubactie is afgerond. In het totaal hebben we 556 loten verkocht met als eindbedrag:

€ 1 334,40

Met dit bedrag kunnen we weer oude materialen vervangen indien nodig. Zoals al eerder is vermeld,  wij moeten zelf onze materialen vervangen. De opbrengst is wel minder dan vorig jaar, maar we zijn blij met alle inzet van de leden.

Top 5 loten verkopers Grote Clubactie gym-turnvereniging Dos’19 november 2017

1.     Lieke Kamphuis: 31 loten / Eh Ka Nyaw Wah: 31 loten

2.     Lesu Di: 23 loten

3.     Annemijn Reerink: 18 loten

4.     Lotte Nijhuis: 17 loten / Fiene Leuveld: 17 loten

Meiden, gefeliciteerd en heel goed gedaan!!

De attenties voor de kinderen voor de top 5 zullen voor de kerstvakantie uitgedeeld worden aan de kinderen.

#Leden met meer dan 20 loten: de Grote Clubactie deelt het aantal verkochte loten door 20 en stuurt ons dan de uitkomst van deze som aan kortingskaarten voor een pretpark. Deze kaarten zijn volgend jaar pas geldig. Als we de kaarten hebben ontvangen ( kan nog even duren), kunnen we ze verdelen onder de kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht. Bovenstaande top 3 krijgt de kortingskaarten

Bestuur Gym-turnvereniging Dos’19

Vanaf maandag 4 september 2017 begint het nieuwe gym- en turnseizoen weer!!