T-shirt met logo

Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om een T-shirt met het logo van onze vereniging aan te schaffen. Dit T-shirt kan tijdens de lessen gedragen worden, maar dit is niet verplicht.
Wanneer uw zoon/dochter aan wedstrijden mee doet is het wel de bedoeling dat dit T-shirt gedragen gaat worden.
Dus gaat uw zoon/dochter met wedstrijden meedoen of wil hij/zij graag een T-shirt met het logovan onze vereniging hebben? Dat kan.
Om een T-shirt aan te vragen kunt u bij de leidster/leider om een aanvraagformulier vragen of u kunt hier het aanvraagformulier downloaden (Aanvraagformulier T-shirt).
De kosten voor het T-shirt bedragen € 12,50. Wanneer u het formulier samen met de € 12,50 in een gesloten envelop weer bij de leidster/leider inlevert, zal zij er voor zorgen dat uw zoon/dochter het T-shirt krijgt.
De T-shirts kunnen na gebruik niet ingeruild worden via de vereniging.